Sakaryalı sigortacının başarısı

1831 yılında İtalya’da 1863 yılında İstanbul’da faaliyetlerine başlayan 2020 yılında 65 ülke 70 milyon sigortalısına 80 bin çalışanı ile hizmet veren 600 Milyar Euro varlık değeri küresel sigorta markası olan Generali’nin Avrupa kıtasındaki en iyi 4 sigortacısından biri olarak Sakarya’nın tanınmış sigorta acentesi Cüneyt Demir ilan edildi.

Sakaryalı sigortacının başarısı
Haber albümü için resme tıklayın

BAŞARIYI GENERALİ GLOBAL DUYURDU

2021 yılında İtalya’nın Venedik şehrinde yapılacak değerlendirmeye Avrupa Kıtasından İsviçre, Portekiz, İspanya ve Türkiye‘den sigortacılar katılacak. Generali Global tarafından yapılan açıklamada Türkiye’den şirketin Sakaryalı Sigorta acentesi ve Özada Sigorta Genel Müdürü Cüneyt Demir’in katılacağı belirtildi.

“TÜRK SİGORTA SEKTÖRÜ AÇISINDAN GURUR DUYDUM”

Türk sigorta sektörünü 2021 yılında İtalya’da temsil edecek olan Sakarya’nın tanınmış sigortacısı Cüneyt Demir, “Türk sigortacılık tarihi açısından önemli olan bu gelişmenin, sigorta sektörün Avrupa ve diğer ülkelere açılmasında, etkileşim sağlanmasında önemli katkısı olacak. Ülkemizde sigortacılık her geçen gün gelişmektedir. Yakında Türk Sigorta acentelerinin başarılarını tüm uluslararası arenalarda göreceğiz. Dünya çapında bir organizasyonda Türkiye adına katılım sağlamak bizleri çok mutlu etti. Destekleri ile bize güç katan tüm Sakaryalılara ve sigortalılarımıza teşekkür ederim” dedi.

08 Eyl 2020 - 14:28 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.