Polis Murat uyardı

Sakarya'da, "Kemerin Ses Getirsin" isimli ödüllü trafik güvenliği yarışması başladı. Yarışma 31 Ağustos’a kadar devam edecek.

İçişleri Bakanlığınca trafik güvenliği konusunda vatandaşların bilgilendirilmesi ve kamuoyunda gerekli farkındalığın oluşturulması amacıyla 9-31 Ağustos tarihlerinde çocuklara yönelik başlatılan "Hayatı Korumak İçin Senin de Kemerin Ses Getirsin" sloganıyla "Kemerin Ses Getirsin" isimli ödüllü video yarışması düzenlendi.

İLK 100 ÇOCUĞA SCOOTER

Yarışma kapsamında aileleriyle seyahat eden çocuklardan, sürücü ve araçtaki diğer yolcuları emniyet kemerlerini takmaları konusunda bilinçlendirdiği ve uyardığı görülen videolarını #kemerinsesgetirsin hashtagini etiketleyerek "TrafikEgm" twitter adresine göndermeleri isteniyor. Gönderilen videolardan en çok beğeniyi alan ilk 100 çocuğa scooter, kask ve koruma ekipmanı hediye edilecek. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli trafik polisi Murat Ünal da Şehirlerarası Otobüs Terminali ve kontrol noktalarında yarışmaya ilişkin bilgilerin yer aldığı broşür dağıttı. Çocuklarla sohbet eden Ünal, Kurban Bayramı nedeniyle yola çıkan sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye www.trafik.gov.tr internet adresinden ulaşabilecek.

10 Ağu 2019 - 11:12 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.