Özsoy’dan video konferanslı toplantı

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, İl Müdürlüğünün merkez ve taşra yöneticileriyle video konferans yöntemiyle toplantı yaptı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Özsoy’dan video konferanslı toplantı
Özsoy’dan video konferanslı toplantı
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Şube Müdürleri ile birlikte, İl Müdürlüğü Konferans salonunda Yurt Müdürleri, İlçe Spor Müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürleri ile video konferans yöntemiyle toplantı yaptı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; “Tüm Dünyayla birlikte ülkemizi de etkileyen yeni tip koronavirüs kovid-19 salgını dolayısıyla yeni bir Gençlik ve Spor Bakanlığın da talimatlarıyla çalışma modeline geçtik. Bu minvalde siz değerli idarecilerimizle video konferans yöntemiyle toplantı yaparak hem yaptıklarımızı, hem de yapacaklarınızı konuşarak, yeni dönemin planlamasını yapalım istedik.” dedi.

ÖĞRENCİLERE İFTAR VE SAHUR YARDIMI YAPACAĞIZ

Özsoy; “Öncelikle Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız İhsan Selim Baydaş, yaptığımız başarılı çalışmalar ve korona irüs süreci sonrasında Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu bey adına beni arayarak, bizlere teşekkür etti. Bugünden itibaren yurtlarımıza misafir gelmeyecek. Sadece Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Vali Bey uygun gördüğü sürece sağlık personellerini için yurtlarımız açılacak. Ramazan ayı boyunca da tesislerin bakım ve onarım çalışmaları devam edecek. 122 ülkeden öğrencimiz var, bu öğrencilerimize de Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur yardımı yapacağız” dedi.

Tüm müdürlerin online olarak katıldığı video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda İl Müdürü Arif Özsoy son olarak; “Gecesini gündüzüne katıp işlerini takip eden şube müdürü ve personellerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

15 Nis 2020 - 14:55 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.