Otomobil şarampole uçtu

Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde önüne çıkan domuza çarpan lüks otomobil, taklalar atarak yaklaşık 20 metre şarampole yuvarlandı. Feci kazada sürücü baba, eşi ve 4 çocuğu yaralandı.

Otomobil şarampole uçtu
Otomobil şarampole uçtu
+1
Video için play'e tıklayın

Kaza, Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya Akyazı ilçesi geçişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.T. idaresindeki 34 PT * plakalı Audi marka lüks otomobil, Ankara istikametine doğru seyir halindeyken otoyolda bir anda önüne domuz çıktı. Önüne çıkan domuza çarpan lüks otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Bariyerleri de aşan lüks araç, taklalar atarak yaklaşık 20 metre şarampole yuvarlandı. Feci kazada araç sürücüsü H.T., eşi S.T., çocukları E.T., H.T., A.T. ve A.T. olmak üzere toplamda 6 kişi yaralandı. Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve Kuzey Marmara Otoyolu Jandarma Trafik kimleri yönlendirildi.

ANNENİN DURUMU AĞIR

Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerine araç içerisinden çıkarılan yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, Anne S.T.’nin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza sebebi ile bölgede 2 şerit trafiğe kapatılırken, konu ile ilgili inceleme başlatıldı.

10 May 2021 - 00:50 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.