Otizmli Ömer trafikçilerle röportaj yaptı

Özel bir eğitim kurumunda öğrenim gören İlkokul 3’üncü sınıf öğrencisi Atipik Otizmli Ömer Faruk Almaz, Öğretmenlerinin verdiği ödev nedeniyle Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne giderek polis memurlarıyla röportaj yaptı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Otizmli Ömer trafikçilerle röportaj yaptı
Otizmli Ömer trafikçilerle röportaj yaptı
Video için play'e tıklayın

Ebru Bulut// ÖZEL HABER

TRAFİKÇİLERLE BULUŞTU

Sakarya’nın Adapazarı İlçesinde yaşayan Atipik Otizmli Ömer Faruk Almaz, eğitim gördüğü özel eğitim kurumundaki öğretmenleri tarafından kendisine verilen ödevi yapmak için Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne geldi. Genel trafik kuralları konusunda polis memurlarıyla röportaj yapan Ömer Faruk Almaz, Eğitim Büro Görevlisi Polis Memuru Murat Ünal ile görüştü. Atipik Otizmli Ömer Faruk Almaz’ın röportajı babası Bekir Almaz tarafından saniye saniye kaydedilirken küçük Ömer’in o anlardaki mutluluğu ise kameralara yansıdı.

KIRMIZI DÜDÜK HEDİYE ETTİLER

Konuyla ilgili olarak konuşan Baba Bekir Almaz, “Ömer ile küçüklüğünden beri hem annesi hem ben gelişimini sağlıklı tamamlaması için özel çaba sarf ediyoruz. Gelişim olumlu yönde oldukça da bu bizleri çok mutlu ediyor. Ömer Polisleri çok seviyor ve kendisi de Polis olmak istiyor. Öğretmeni Polislerle röportaj ödevini verince çok sevindik. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret edip, konuyu ilettiğimizde onların sıcak karşılaması ve Ömer için elinden geleni yapmaları yüreklerimizi ısıttı. Ömer de bizde çok memnun kaldık. Sakarya il Emniyet Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” ifadelerini kullanırken Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personelleri Ömer’e Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya imzalı ‘Ailemin Trafik Polisiyim Kimlik Kartı’ ve ‘Kırmızı Düdük’ verdi.

22 Oca 2020 - 16:34 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.