Okul önünde kalabalık salgına davet çıkardı

Sakarya’da yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte okulların önünde yoğun kalabalıklar meydana geliyor. Kurtuluş Ortaokulu ve Sakarya İlköğretim Okulu, önünde oluşan yoğun kalabalık salgına davetiye çıkardı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Okul önünde kalabalık salgına davet çıkardı
Video için play'e tıklayın

ANA BABA GÜNÜ!

Yüz yüze eğitim, yaklaşık 2 yılın ardından, 6 Eylül Pazartesi günü tekrar başladı. Sakarya’da da koronavirüs önlemleri altında sınıflarına dönen öğrenciler, arkadaşları ve öğretmenleri ile buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Öte yandan yüz yüze eğitime geçilmesi ardından okullarda koronavirüs kapsamında birçok tedbir alındı. Adapazarı ilçesi Karaosman Mahallesi’nde Kurtuluş Ortaokulu ve Sakarya İlköğretim Okulu, önünde oluşan kalabalık adeta koronavirüse davetiye çıkardı. Tedbirler kapsamında okula alınmayan veliler, bina dışında yoğun kalabalık oluşturdu.

SALGIN UNUTULDU

Haberlisin.com WhataApp haber ihbar hattımıza gelen bir görüntüde ise, velilerin oluşturduğu yoğunluk ve salgın yokmuşçasına unutulan tedbirler adeta gözler önüne serildi. Okul içinde önlem alındığını ancak, dışarıda ise salgının adeta unutularak yoğunluk oluşturulmasına vatandaşlar isyan etti.

“GÜYA KORONA VAR”

Okula tek küçük bir kapıdan giriş ve çıkışın sağlandığını dile getiren bir vatandaş, “Binanın dışındaki küçük bir kapının olduğu yerde veliler yoğunluk oluşturuyor. Korona var diyorlar, kimseyi içeri almıyorlar ama burası bildiğin ana baba günü gibi. Kaç kere söyledik, şikayet ettik ve aynı şekilde yine devam ediyorlar” diyerek serzenişte bulundu.

15 Eyl 2021 - 10:04 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.