Öğr. Gör. Beşli görevini Doç. Dr. Küçük’e devretti

SUBÜ Dil Eğitim Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (SADEM) bayrak değişimi yaşandı. Merkezin kuruluşundan itibaren görev yapan Öğr. Gör. Canan Beşli, görevi Doç. Dr. Serhat Küçük’e devretti.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Öğr. Gör. Beşli görevini Doç. Dr. Küçük’e devretti
Öğr. Gör. Beşli görevini Doç. Dr. Küçük’e devretti
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Dil Eğitim Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SADEM), güç kazanmaya devam ediyor. Kısa sürede aktif öğrenci kapasitesi 1000’i aşan ve sadece belirli bölgelerden değil, dünyanın birçok ülkesinden öğrenci çeken merkezde bayrak değişimi yaşandı. Kuruluşundan bu yana merkezin müdürü olarak görev yapan Öğr. Gör. Canan Beşli, görevini Doç. Dr. Serhat Küçük’e devretti. Devir teslim töreninde SUBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan ve Prof. Dr. Naci Çağlar’ın yanı sıra merkezde görevli akademisyenler de yer aldı.

EĞİTİM KALİTESİ ARTIYOR

Öğr. Gör. Canan Beşli’nin merkezin kuruluşundan itibaren olan tüm süreçleri başarıyla yönettiğini vurgulayan SUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, “Şu ana kadar herhangi bir problem olmadı ve merkezimizin büyüyüşü devam etti. İlk önce 100 kişilik çok az bir öğrenci grubumuz vardı. Türk Dili hocalarımız da oldukça azdı. Hızlıca büyümeye başladık. Canan hocamıza bugüne kadar ki süreçleri çok iyi getirdiği için teşekkür ediyoruz. Büyümemize paralel olarak güç kazanmak için Serhat hocamızı ve diğer hocalarımızı bünyemize kattık. SADEM’in daha da güçlenerek ilerlemesini istiyoruz. Bir bayrak yarışı var. Biz de dâhil olmak üzere görev alan tüm çalışma arkadaşlarımız bayrağı taşıdıkları sürece ellerinden geleni yaparak daha sonra bayrağı devrediyorlar. Canan hocamız ve ekibi bu anlamda büyük katkılar sağladılar. Serhat hocamız da yine tüm SADEM ile birlikte bayrağı daha ileri noktalara taşıyacaktır. Şu ana kadar huzurlu ve ahenkli bir ortam vardı. Bundan sonra da aynı şekilde gideceğine inancımız tam. Uluslararası öğrenci politikalarımız buraya yansıyor ve eğitim kalitesi artıyor” dedi.

HERKES ÖZVERİLİ ÇALIŞTI

SADEM Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Serhat Küçük, “Başta Rektörümüz olmak üzere yönetimimize bizi bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Canan hocamız burada başarılı bir süreç geçirmiş. Bu kurumun görüntüsünden de belli. Umarız ki süreç içerisinde daha iyi işlere hep birlikte imza atarız. Sinan hocamın söylediği gibi bu bir bayrak yarışı. Aldığımız yerden daha ileriye ne kadar götürebilirsek mutlu oluruz” diye konuştu. Görevi devreden Öğr. Gör. Canan Beşli ise, “SUBÜ, en rahat ve hocalarımla en uyumlu çalıştığım üniversite oldu. Ne zaman bir problemimiz olsa ya da bir şeyler konuşacak olsak rahatlıkla herkesin kapısını çalabildik. Hocalarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Onlar olmasa bu işlerin hiçbirisi olmazdı. Herkes çok özverili çalıştı. Burası memurlarından güvenlik personeline kadar bir aile ortamı oldu. Ailemiz yeni üyelerle güçleniyor. Serhat hocamıza hoş geldiniz diyorum ve görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

19 Oca 2022 - 14:12 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.