Nevzat Demircioğlu hayatını kaybetti

DASTAŞ ve Bizon Kontrplak fabrikalarının sahibi, Eski CHP Adapazarı meclis üyesi Nevzat Demircioğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

Merhum İbrahim Demircioğlu’nun oğlu Kemal ve Namık Demircioğlu’nun abileri Cem ve Özgür Demircioğlu’nun babaları, Nevzat Demircioğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ölüm haberini alan ailesi ve sevenleri büyük üzüntü yaşarken Demircioğlu’nun cenazesi, bugün saat 15;00 da evinin önünden kılınacak cenaze namazı ardından toprağa verilecek. Haberlisin.com ailesi olarak merhuma rahmet ailesi ve sevenlerine sabırlar dileriz.

15 Şub 2021 - 10:45 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.

01

sedef demircioğlu - ben onun torunu sedef demircioğlu Allah rahmet eylesin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 10:45