Mücadelemiz sürecek

Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit, Demirören Haber Ajansı (DHA)Sakarya Temsilciliği görevine getirilen Güven Hasbaş’ı makamında ağırladı. Hasbaş’a yeni görevinde başarılar dileyen Albay Yiğit, suçla mücadelenin 2020 yılında da etkin şekilde süreceğini söyledi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Mücadelemiz sürecek
Haber albümü için resme tıklayın

Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit, Haberlisin.com Genel Yayın Yönetmeni ve DHA Sakarya Temsilcisi Güven Hasbaş’ı makamında ağırladı. Hasbaş’a yeni görevinde başarılar dileyen Albay Yiğit kamuoyuna doğru bilgiyi aktarma noktasında, suçlularla mücadele de basın-yayın organlarına da önemli görevler düştüğünü ifade ederek “Olabildiğince yaptığımız operasyonları kamuoyuna aktarıyoruz. Haber alma özgürlüğü, suç ve suçlularla mücadelede kamuoyunun desteğini alma noktasında basın-yayın organları yanımızdalar. Sizin nezdiniz de basın emekçilerine teşekkür ederim” dedi.

İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit kendi sorumluluk bölgelerinde yapılan çalışmalarla vatandaşın can ve mal güvenliğini korumanın gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek “Yaptığımız her çalışma vatandaşımızın can ve mal güvenliği için. Gerek kendi sorumluluk bölgemizde gerekse emniyetle ortak yaptığımız çalışmalarımız var. Sakarya genelinde suçluların azalması, suçluların yakalanması oranında gayet güzel sonuçlar aldık. 2020 yılında da etkin çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi

DHA Sakarya Temsilcisi Güven Hasbaş nazik ev sahipliği için Albay Yiğit’e teşekkür ederek “Kamuoyuna doğru bilgiyi aktarma noktasında emek veriyoruz. Şehrimiz için yapılan her işin her hizmetin kamuoyuna aktarılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Temennim yeni yılda da birlikte güzel haberleri kamuoyuna aktarmak. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim” dedi

08 Oca 2020 - 14:37 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.