Kovalamaca anı kamerada

Adapazarı - Karasu yolu üzerinde dur ihtarına uymayan motosiklet ve polisin kovalamaca anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Kovalamaca anı kamerada
Kovalamaca anı kamerada
Video için play'e tıklayın

Edinilen bilgilere, olay Adapazarı - Karasu yolu üzerinde meydana geldi. Polis ekipleri tarafından Ferizli çıkışında durdurulmak istenen seyir halinde olan bir motosiklet dur ihtarına uymayarak hızla Karasu istikametine doğru ilerlemeye devam etti. Bunu üzerine polis ekiplerinin takibe aldığı motosiklet sürücüsü ve beraberinde bir yolcu takip edildiğini anlayınca Ferizli çıkışındaki dönel kavşağa girerek ters yönde ilerlerken polis ekipleri takibi sürdürdü.

KAMERALARA YANSIDI

Kilometrelerce süren takip kameralara saniye saniye yansıdı. Polis ekipleri bir süre sonra trafiği tehlikeye sokmamak adına kovalamacayı bırakırken motosiklet sürücüsü ise ara yola girerek gözden kayboldu.

08 May 2021 - 01:38 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.