Kocaman bir aileyiz

Demirören Haber Ajansı (DHA), Haberlisin.com ve Ajans Güven çalışanları Picasso Garden Cafe&Restoran’da yemekte buluştu.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Kocaman bir aileyiz
Kocaman bir aileyiz
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya’dan haberdar olmak isteyenlerin takip ettiği www.haberlisin.com çalışanları ile DHA Sakarya çalışanları yemekte bir araya geldi. Picasso Garden’da gerçekleşen buluşma oldukça keyifli anlara sahne oldu. DHA Sakarya Temsilcisi Güven Hasbaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda yeni dönemin yol haritası konuşuldu. Haberlisin.com ve Ajans Güven ailesinden Yunus Arslan, Hale Oktay, Ebru Bulut, Bartu İnce, Aysima Kortak ile DHA çalışanlarının katıldığı gecede ekibe dahil olan isimler samimi bir ortamda sohbet ettiler.

Demirören Haber Ajansı (DHA)Sakarya Temsilcisi Güven Hasbaş’ın olmasıyla birlikte Sapanca’nın dışında ki ilçelerde görev alan isimlerde değişti. Hasbaş’ın temsilci olmasıyla birlikte Ramiz Kaan Oktar’da DHA ailesine katıldı. Oktar gündemi takip etmenin yanı sıra, kendi imzasıyla yine özel haberlerine devam edecek.

DHA Sapanca’da İsa Çiçek ile yola devam ediyor. Çiçek her zaman olduğu gibi en doğru haberi en hızlı şekilde aktarmaya devam edecek.

DHA Hendek’te Ahmet Çileci bayrağı devraldı. Yılların deneyimiyle Çileci bölgede ki gelişmeleri aktaracak.

DHA Karasu’da Levent Kızılarslan ile yola devam edecek. Kızılarslan gönüllü arama kurtarma ekibinde ki görevinin yanı sıra Karasu ve Kocaali’de anbean haber takibi yapacak.

DHA Pamukova’da Levent Tüysüz ile yola devam etme kararı aldı. Tüysüz şehrin güneyinde yaşanan gelişmeleri aktaracak.

DHA Geyve temsilcimiz Namık Cihan oldu. Cihan yılların tecrübesiyle bölgesinde ki olayları sizlere aktaracak.

DHA Sakarya Temsilcisi Güven Hasbaş kısa süre içerisinde ekibe yeni arkadaşlarında katılacağını ve daha büyük bir aile olacaklarını belirterek “Biz kocaman bir aileyiz. Yeni dönemde başarılı işler çıkaracağımıza olan inancım tam. Yağmur çamur demen sahada koşturan takım arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” dedi

04 Oca 2020 - 13:08 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.