Kocaali sporla daha çok gelişecek

Başkan Acar “İlçemizde faaliyetlerine aralıksız devam eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederim” derken, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy “ Kocaali’miz için elimizden gelen tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Kocaali sporla daha çok gelişecek
Kocaali sporla daha çok gelişecek
+5
Haber albümü için resme tıklayın

SPOR ALANLARININ İNCELEDİLER

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ve Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Kocaali İlçesinde yapılması planlanan spor alanlarının incelemesini gerçekleştirdiler. Gençlik ve spor İl Müdürlüğü ve Kocaali Belediyesiyle ortaklaşa Kocaali İlçe Futbol Stadının yanına Tenis Kortu ve Bocce Sahası, Kestanepınar Mahallesine ise Futbol sahası yapılması hedefleniyor.

KOCAALİ’MİZ DAHA DA GELİŞECEK

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “ İlçemizde, farklı branşlarda başarılı sporcular görmek bizleri onurlandırıyor. Bunun için elimizden gelen ne varsa yaptık, yapmaya devam ediyoruz. İlçemizin farklı mahallerinde spor alanları kurduk. Çalışmalarımız kapsamında; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile birlikte Kestanepınar Mahallemize yeni futbol sahası yapım işimiz başladı. Aynı zamanda daha önce İlçe Merkezinde “Kocaali Belediye Gençlik Merkezi” olarak faaliyet gösteren tesisimizi, Gençlik ve Spor Bakanlığına devrettik. Mevcut çalışmalarla ve yapılacak olan yatırımlarla birlikte ilçemizin Gençlik ve Spor hizmetleriyle daha da gelişeceğine olan inancımız tamdır. Bu vesile ile İlçemizde yapılmakta olan projelere yakın ilgi gösteren, her fırsatta elinden gelen tüm imkanları seferber eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Arif Özsoy’a, İlçe Müdürümüz Ramazan Doğanay ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

KOCAALİ’MİZ İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ

Yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy “Kocaali’miz, geçmiş yıllarda olduğu gibi spor ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam ediyor. Kocaali’mizde de her zaman olduğundan projeler üretmeye devam ediyoruz. Gençlik Merkezimiz, tüm imkân ve olanaklarıyla Kocaali’mizin hizmetinde. Yapımına yeni başladığımız Kestanepınar Futbol ve Voleybol sahamızı kısa bir zamanda tamamlayacağız. Kocaali Şehir Stadının hemen yanında yapılacak olan Tenis Kortu ve Bocce sahası için proje çalışmalarına başladık. Kocaali’mizin elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz. Bu vesile ile misafirperverliği ve destekleri için Belediye Başkanı Ahmet Acar’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

12 Haz 2020 - 23:08 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.