Kapanmada ulaşım denetimi sürüyor

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi denetim ekipleri tam kapanmada görevlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tam kapanma döneminde toplu taşıma araçlarına yönelik denetimlerine devam ediyor. Yapılan açıklamada, “17 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam edecek tam kapanmada toplu taşıma araçları denetim ve kontrollerimizi sürdürüyoruz. Yolcu yoğunluğunun fazla olduğu Ofis, Donatım ve İhsaniye Garajlarında ve hastaneler bölgesinde sokağa çıkma kısıtlamalarından muaf olan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları adına kontrollerimizi rutin olarak devam ettiriyoruz.”

ULAŞIM YÖNETİM MERKEZİ YANINIZDA

“Kısıtlama süresince faaliyetlerine devam eden toplu taşıma sürücülerine kurallara riayet etmeleri hususunda gerekli uyarıları yaparak maske, mesafe, araç temizliği, ayakta yolcu taşımama ve ruhsat bilgileri kontrollerini gerçekleştiriyoruz. Hep birlikte salgının seyrini değiştirecek, sağlıklı günlere kısa süre içerisinde ulaşmayı temenni ediyoruz. Kurallara riayet edip hem kendi sağlığını hem de yolcuların sağlığını düşünerek hareket eden tüm toplu taşıma şoförlerine teşekkür ederiz. Ayrıca vatandaşlarımız ulaşım ile alakalı talep, istek ve şikâyetlerini 153-1 numaralı Ulaşım Yönetim Merkezi’nden bizlere ulaştırabilirler.”

11 May 2021 - 16:32 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.