Jandarma ve polislerin yeni yılını kutladı

Vali Çetin Oktay Kaldırım, yeni yıla saatler kala görevi başında bulunan jandarma ve polis eklerinin yeni yılını kutladı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Jandarma ve polislerin yeni yılını kutladı
Jandarma ve polislerin yeni yılını kutladı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

VALİ KALDIRIM KONTROL NOKTASINI ZİYARET ETTİ

Vali Kaldırım, Sakarya-Kocaeli D-100 kara yolunda bulunan jandarma kontrol noktasını ziyaret ederek, vazifeleri başındaki Mehmetçiklere yeni yılda başarılar diledi. Daha sonra Erenler ilçesindeki polis uygulama noktasında görev yapan güvenlik güçleriyle görüşen Vali Kaldırım, personelin yeni yılını tebrik etti.

“SÜREKLİ SAHADA OLACAĞIZ”

Vali Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili Sakaryalılar; yeni bir yıla merhaba diyoruz. Sizlerin huzuru, güvenliği ve sağlığı için yılbaşı ve akabinde 260 ekip bin 700 polisimiz ve 22 ekip 322 jandarmamız ile sürekli sahada olacağız. Lütfen tedbirlere hassasiyetle uyalım, sağlığımızı tehlikeye atmayalım." ifadesini kullandı.

31 Ara 2020 - 17:34 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.