İşte yeni Adliye binası

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, yeni Adalet Sarayı'nın ihalesinin kısa zamanda ihaleye çıkacağını belirterek, "Mevcut adliye binası yaklaşık 10 bin metrekare iken Yeni Adliye Binamız inşallah yaklaşık 100 bin metrekare olacak ve Sakarya'nın bu anlamdaki ihtiyacı çok uzun yıllara sarih olacak şekilde karşılanmış olacak" dedi.

İşte yeni Adliye binası
İşte yeni Adliye binası
+1
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, yeni Adalet Sarayı'nın ihalesinin kısa zamanda yapılacağını söyledi. Yavuz, “Bizler her zaman siyaseti amaç değil araç olarak gördük. Milletimize ve memleketimize hizmet etme aracı... Siyaset yaparken eksiklerimiz olsa da bu niyetimiz hiç değişmedi ve de hiç değişmeyecek. Sakarya'mız daha güzel olsun diye hep hedefler koyduk. Birlik ve beraberlik içinde o hedefleri yakalamak içinde gece gündüz çalıştık. Belirlediğimiz amaçlara ulaştıkça da hep yeni hedefler koyduk ve yeni heyecanlara yelken açtık. Dün Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte önce Milli Savunma Bakanımızla sonra da Adalet Bakanımızla Sakarya için yapılacak yatırımları uzun uzun konuşma ve değerlendirme imkânı bulduk. En ufak bir soru işareti kalmasın ve dolayısıyla en doğrusunu yapalım, diye meseleye adam akıllı yoğunlaştık ve konuya dair net bir yol haritası belirlemiş olduk.

YENİ VE YAKIN HEDEFİMİZ

En son ki iki yatırım hedefimizden biri 1.000 yataklı hastane ise biri de Yeni Adliye binası idi. Hastane konusunda iş zaten bir noktaya geldi. Adiye binası konusunda da büyük bir mesafe kat etmiş olduk. Bu kapsamda;

1) Yeni adliye binası yatırım planına alındı.

2) 2021 yılı için gerekli ödenek ayrıldı.

3) Gerekli ödenek ayrıldığı için çok kısa süre sonra ihale günü de verilmiş olacak.

ON KAT DAHA BÜYÜĞÜNÜ YAPIYORUZ

Mevcut adliye binası yaklaşık 10 bin metrekare iken Yeni Adliye Binamız inşallah yaklaşık 100 bin metrekare olacak ve Sakarya'nın bu anlamdaki ihtiyacı çok uzun yıllara sarih olacak şekilde karşılanmış olacak. Yaklaşık yarım milyar TL’yi (yarım katrilyon) bulacak yatırım değeriyle bu imkânı bize sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bu konuda bizi çok iyi anlayan ve gereğini yapan Adalet Bakanımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi arz ediyoruz” dedi.

04 Mar 2021 - 12:45 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.