İhale yapılacak

Şehrin göbeğinde ki o binaların bulunduğu alan okul yaptırma karşılığında verilecek. Adapazarı Belediyesi tarafından yıkım ihalesi yapılan bölge için becayiş ihalesi 3 Temmuz’da

Adapazarı Belediyesi’nin hemen yanı başında ki SAKVA, vergi dairesi ve eski Halk Bankasının bulunduğu binalar dahil şehirde 6 arsa okul yapımı karşılığında müteahhide verilecek. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü ihalesine göre Adapazarı, Arifiye ve Hendek'te inşa edilecek 3 okula karşılık Adapazarı'nda bulunan 6 arsa müteahhit firmaya verilecek.

Bu arsalardan biri de Cumhuriyet Mahallesi'nde Adapazarı Belediye binasının hemen yanındaki SAKVA, Ali Fuat Cebesoy Vergi dairesi ve Halk Bankası binalarının bulunduğu arsa...

Belediye tarafından deprem hasarı olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alınan binalardan Halk Bankası ve Ali Fuat Cebesoy Vergi Dairesine ait olan binalar boşaltılırken, SAKVA ile esnaflar binayı boşaltmadı.

İhale ilanına göre Bin 172 m2'lik yüzölçümüne sahip arsanın imar durumu ticaret alanı - yol - meydan olarak geçiyor.

Taşınmazın rayiç bedeli ise 19 milyon 940 bin lira...

3 Temmuz'da gerçekleşecek olan ihalede 3 okulu yapmaya talipli olan firma, bu binaların da aralarında bulunduğu Adapazarı'ndaki 6 arsanın yeni sahibi olacak.

25 May 2019 - 15:36 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.