“Her zaman yaşlılarımızın emrindeyiz”

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, ‘Yaşlılar Haftası’ nedeniyle yaptığı açıklamasında, Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde olan yaşlıların her zaman hizmetinde olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Sokakların ışığı bakkal esnaflarının yaşlılara vefasını göstermeye devam edeceğini belirten Başkan Akdardağan, “İçinde bulunduğumuz haftayı ‘Yaşlılar Haftası’ olarak kutlarken, mahallelerin esnafları olarak onları unutmadığımızı hatırlatmak istedik. Başımızın tacı olan yaşlılarımızın varlıklarıyla her zaman güç bulduk ve bulmaya da devam edeceğiz. Gölgelerinde hayat ve bereket bulduğumuz koca çınarlarımıza, sokakların esnafları olarak vefamızı göstermeye devam edeceğiz.” Dedi.

“YAŞLIMIZA EVLADI GİBİ HİZMET ETMEK BİZİM ASLİ GÖREVİMİZ"

Akdardağan, “Koronavirüs vakalarının artışı nedeniyle evden çıkmasını istemediğimiz yaşlılarımızın, hizmetinde ve emrindeyiz. Her bir yaşlımıza evladı gibi hizmet etmek bizim asli görevimizdir. Bu vesileyle yaşlılarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için seferber olduğumuzu tekrar hatırlatırken, vefasını eksik etmeyerek pandemi sürecinin en başından beri sokağındaki yaşlısını gözeten esnaflarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Hepimiz biliyoruz ki, yaşlılarımız bu süreçte haklı olarak en çok sıkılan kesim olmuştur. Tedbirlere uyarak, gereken hassasiyeti göstererek bu illetten kurtulacağımız günlerin yaklaştığına inanıyoruz. Sadece bir gün değil, bir hafta değil, her zaman başımızın tacı olan yaşlılarımızın yayında olacağız. Allah evlerimizin bereketi olan yaşlılarımızı başımızdan eksik etmesin” dedi.

23 Mar 2021 - 12:48 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.