Hendek’te defnedilecek

Antalya'nın Manavgat İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu'nun eşi, Manavgat Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) vaizi Hatice Eroğlu (47), Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hatice Eroğlu’nun cenazesi tören ardından defnedilmek üzere Hendek’e gönderildi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

KORONADAN HAYATINI KAYBETTİ

Antalya'nın Manavgat İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu'nun eşi, Manavgat Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) vaizi Hatice Eroğlu (47), Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Manavgat İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu'nun eşi, Manavgat Müftülüğü ADRB vaizi Hatice Eroğlu, bir süredir Covid-19 tedavisi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde bugün hayatını kaybetti. Manavgat Külliye Camii önünde kılınan cenaze namazına, Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Tunç, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri, müftülük personeli ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazının ardından kısa bir konuşma yapan Manavgat Müftüsü Abdullah Eroğlu, cenazeye katılanlardan helallik isteyerek, 'Ben eşimden razıyım. Allah, 25 yıl dünyada sükun ve huzur bulayım diye bana lütfetti, bir evlat verdi. Ben kendisinden memnunum dedi.

HENDEK’TE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Cenaze namazının ardından Hatice Eroğlu'nun cenazesi cenaze arabasına yüklenerek, defnedilmek üzere memleketi Hendek ilçesine gitmek üzere yola çıktı. Bir hayli üzgün olan Müftü Abdullah Eroğlu da son yolculuğunda eşini bırakmayarak cenaze arabasına bindi.

16 Oca 2022 - 17:47 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.