Hediyeler verildi

SADSH çalışanları Arifiye Çocuk Evleri Sitesindeki çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi (SADSH) tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Arifiye de bulunan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitesi ziyaret edildi.

Hastane Başhekimi Metin Çoban, Başhekim Yardımcısı Nadide Akdoğan’ın da katıldığı organizasyonda, hastane personelinin aldığı hediyeler Öznur Halıcı, Emine Tıkız, Doğanay Meşer, Pınar Topal ve Semra Kapdan tarafından çocuklara verildi.

Arifiye Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Hatice Gümüş ve Sorumlu Hemşiresi Gülsüm Köse ise tüm çocuklar adına ziyaret dolayısıyla Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çalışanlarına teşekkür etti. Ziyaret esnasında zaman zaman duygusal anların da yaşandığını belirten Başhekim Metin Çoban “Amacımız, ziyarete gelen arkadaşlarımızla beraber bu ziyaret vesilesiyle birkaç saat olsa bile çocuklara farklı bir zaman yaşatmak; hayatlarına hatırlayabilecekleri ufak bir anı bırakmaktı. Bunu da başardığımıza inanıyorum.” dedi.

25 Nis 2019 - 15:14 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.