Hastanede ziyaret ettiler

Geçtiğimiz Perşembe günü Erenler’de kaza geçiren Sakarya Motosikletli Kuryeler Derneği üyesi Tunahan Güllüoğlu’nu SAMOKDER Başkanı Uğur Çetin ve yönetim kurulu ameliyattan sonra ziyarette bulundu.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Hastanede ziyaret ettiler
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Motosikletli Kuryeler Derneği(SAMOKDER) üyesi Tunahan Güllüoğlutrafik kazası geçirdi. Kaza sonucu başında 12 cm yarık oluştuğu öğrenilen Güllüoğlu’nun ayağında da 3 kırık tespit edildikten sonra ameliyat edildi. SAMOKDER Başkanı Uğur Çetin ve yönetim kurulu ameliyattan sonra ziyarette bulundu. Çetin, “Motokuryeler olarak trafikte fark edilmek istiyoruz. Trafikte bizlerde varız biz mu meslekten ekmek yiyoruz. Evimizde bizleri bekleyen eşlerimiz ve çocuklarımız var. Bizler iki teker üzerinde çalışıyoruz ve aracın kaportası biziz” dedi.

08 Ara 2019 - 13:30 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.