‘Hafife almayın’

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Covid-19 tedavisi gören S.T. adlı genç kız, ailesi ile birlikte yakalandığı hastalığı hafife alınmaması gerektiği konusunda uyardı.

‘Hafife almayın’
Haber albümü için resme tıklayın

Haberlisin.com Whatsapp İhbar Hattımıza, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Covid-19 tedavisi gören bir genç kız uyarılarda bulunarak hastalığın hafife alınmaması gerektiğini söyledi.

ZORLUK NEDİR BİLMİYORLAR

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında olan S.T. adlı geç kız yazdığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ben ve aileme Covid-19 teşhisi konulması üzerine kardeşim ve ben hastanedeyiz. Annem babam evde ve onlarla görüşemiyoruz. Odadan çıkmamız dahi yasak ve sürekli serum, ilaç alıyoruz. İnsanlar yakınlarında veya kendilerinde görmedikleri için hala öyle bir hastalık var mı diye soruyorlar. Gripsiniz boşverin diyorlar. Test yapılmasının, serum ve ilaç almanın, anne ve baba ile görüşememenin zorluluğunu bilmiyorlar.”

09 Eyl 2020 - 17:44 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.