Gülümsemeyen çocuk kalmasın

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Sakarya Gençlik Merkezi gönüllü gençleri Sakarya'da başlattığı sosyal sorumluluk projesi ile saf ve temiz yüreklere dokunuyor.

145 kişilik ekibi ile birlikte "Gülümsemeyen Çocuk Kalmasın" ilkesini hedef alarak Sakarya'nın dezavantajlı bölgelerinde bulunan çocukların kalbine huzur götürüyor. Geçtiğimiz günlerde, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında söyleşi programına katılan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu‘da projeye destek vererek gönüllü gençleri tebrik ederek başarılar diledi.

HADİ ÇOCUK Bİ' GÜLÜMSE!

Sakarya Gençlik Merkezi Gönüllülük Timi sorumlusu Atalay Cartı, “Proje ile ilgili olarak, onlarla birlikte okulların duvarına çizimler yapıyoruz, kalpleri renklensin diye, oyunlar oynuyoruz yüzlerindeki tebessümü görmek için ben ve gönüllü arkadaşlarım elimizden geleni yapıyoruz. 145 kişilik gönüllü ekibimiz 1870 çocuğa tebessüm götürdük. Bundan sonraki hedefimiz daha fazla çocuğu mutlu etmek ve Gülümsemeyen Çocuğun Kalmaması. Yardım etmek isteyen gönüllü olmak isteyenler; instagram: @cocukbigulumse hesabından bize ulaşabilir. Hadi, Çocuk Bi' Gülümse! Diyoruz. Projeyi yürütürken bizlerden desteğini esirgemeyen Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur, Gençlik Liderleri ve tüm Gençlik Merkezi çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız’’ şeklinde konuştu. Sakarya Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur; ‘‘Gençlerimizin sosyal sorumluluk projelerinde ön planda olması gurur verici, bu tür projelerin halka şeklinde büyümesini hedefliyoruz.’’ dedi.

30 Kas 2021 - 12:28 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.