Güç birliği hayırlı olsun

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Merve Hilal Coşar ve Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, haberin merkezini ziyaret ederek güç birliği için hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Güç birliği hayırlı olsun
Güç birliği hayırlı olsun
Haber albümü için resme tıklayın

Haberlisin.com ile Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi’nin tek çatı altında toplanmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Merve Hilal Coşar ve Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, Genel Yayın Müdürümüz Güven Hasbaş’ı ziyaret etti. Milletvekili Atabek Haberlisin.com ile Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi’nin aynı çatı altında birleşmesi, genç ve dinamik bir ekibin şehirden taraf yayın politikasının önemli olduğuna vurgu yaparak “Güçlü ve objektif medya şehrin gelişimine katkı sunacaktır. Şehrimiz için güzelliklerin haber olacağına inancımız tam. Size ve ekibinize yeni dönemde kolaylıklar dileriz. Birliktelikten doğan gücünüzü şehirden yana kullanacağınıza inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, güç birliğinin önemine vurgu yaparak “Şehrin her yanında ekip arkadaşlarınızın olması güzel. Sakarya’nın gözü kulağı olacağınıza inanıyoruz. Haberlisin.com ve şehrin ilk günlük basılı gazetesinin aynı çatı altında toplanması ve haberlerin objektiflik süzgecinden geçirilerek okurlara aktarılmasını önemsiyorum. Güç birliğiniz şehrimiz için hayırlı olsun” dedi.

Haberlisin.com ve Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi’nin aynı çatı altında daha etkin bir şekilde yoluna devam edeceğini aktaran Genel Yayın Müdürümüz Güven Hasbaş “Genç ve şehre dair hayalleri olan arkadaşlarımla yol yürüyorum. Yeniliklerle yayın hayatımıza devam edeceğiz. Ziyaretleriniz bize güç verdi” diyerek AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan atabek’e, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve iş insanı Merve Hilal Coşar’a, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı’ya teşekkür etti.

21 Haz 2021 - 16:52 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.