Güç birliği anlaşması imzalandı

PİKDER, iş ortakları arasına bir yenisini daha ekledi. Ajans Güven, yeni iş ortağına iletişim danışmanlığı alanında hizmet verecek.

İnsan Kaynakları ile ilgili olan tüm profesyonelleri, girişimcileri, akademisyenleri ve insan kaynakları alanında kariyer hedefleyen öğrencileri ortak bir çatı altında toplayarak, insan kaynakları süreçlerinin geliştirilmesini, kaliteli ve nitelikli insan gücü yetiştirilmesini destekleyen çalışmalar yapmak hedefiyle 2019 yılında kurulan PİKDER, kısa sürede ulaştığı 200’e yakın üyeyle çalışmalarına devam ediyor.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Ajans Güven’in iletişim ofisinde gerçekleşen toplantıda taraflar anlaşma sağladı. Toplantıya PİKDER’i temsilen PİKDER Yönetim Kurulu Başkanı Emre Uğur, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Kayış ve Olcay Can, Genel Sekreter Senem İşcioğlu katıldı. Ajans Güven’i ise Genel Müdür Güven Hasbaş ve Genel Koordinatör Hakan Çetinbaş temsil etti.

“PİKDER BASIN VE İLETİŞİM SÜREÇLERİNİ AJANS GÜVEN’LE DAHA VERİMLİ BİR ŞEKİLDE YÖNETECEKTİR”

Emre Uğur yaptığı açıklamada: “PİKDER olarak belirli süreçlerimizi profesyonel iş ortaklarıyla yönetmek istiyoruz. Bu bağlamda da birçok profesyonel kuruluşla iş ortaklıkları imzalıyoruz. Ajans Güven iletişim ve PR alanında bizi temsil edeceğine inandığımız bir kuruluş. PİKDER basın ve iletişim süreçlerini Ajans Güven’le daha verimli bir şekilde yönetecektir. Bu anlaşmadan dolayı mutluluk duyuyorum, hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

“BİZLER İÇİN DE KEYİFLİ BİR DENEYİM OLACAKTIR”

Güven Hasbaş ise: “PİKDER, şehrimiz için gerçekten ihtiyaç duyulduğuna inandığımız bir alanı doldurmuştur. Kısa sürede gerçekleştirdikleri başarılı içeriklerle de kendi kalitesini göstermiştir. Şehrimiz için böylesine değerli bir derneğin iletişim süreçlerini yönetmek bizler için de keyifli bir deneyim olacaktır. İnanıyorum ki oldukça başarılı bir birliktelik yaşayacağız. Herkes için hayırlı olsun.” dedi.

23 Tem 2020 - 17:05 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.