Geriye bu fotoğrafları kaldı

Adapazarı-Karasu Yolu'nda kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarpan ve paramparça olan otomobilde hayatını kaybeden Umut ve Nesrin Karaduman çiftinden geriye acı fotoğraflar kaldı.

Geriye bu fotoğrafları kaldı
Geriye bu fotoğrafları kaldı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

NE OLMUŞTU?

Feci kaza, Adapazarı Güneşler Mahallesi Sakarya Stadı mevkiinde gece yarısı meydana geldi. Yolun Karasu yönünde seyreden 41 GP 535 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Çarpma sonucu paramparça olup adeta kağıda dönen otomobildeki Umut Karaduman ve Nesrin Karaduman isimli karı koca ola yerinde hayatını kaybetti. Aracın arka bölümünde bulunan çiftin 4 çocuğu ise feci kazada yaralandı. Yaralı çocuklar Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) ve çevre hastanelere kaldırıldı.

GERİYE BU FOTOĞRAFLARI KALDI

Umut ve Nesrin Karaduman çifti, ağaca çarparak paramparça olan otomobilde hayatını kaybetmişti. Çifti ölüm bile ayıramazken kaza sonrası geriye acı fotoğrafları kaldı. Çift, Karaköy Mahallesinde gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı.

26 Şub 2021 - 10:21 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.