“Gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz”

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan ve mesajında gençlere seslenen Başkan Ekrem Yüce, “Değişimin baş döndürücü bir hızla ilerlediği günümüzde bilimde, sanayide, teknolojide, sanatta, sporda gençlerimizin enerjisine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Biz gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz.” dedi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

"HEMŞEHRİLERİMİN 19 MAYIS’INI KUTLUYORUM"

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 19 Mayıs milli iradenin birlik ve beraberlik ruhu ile güçlenerek düşmanlara fırsat vermediği gün olarak tarihe geçtiğini ifade eden Başkan Yüce, “Şan ve şerefle dolu bir maziye sahibiz. 19 Mayıs da milletimizin yeniden diriliş ateşini yaktığı gün olarak tarihte nadide bir köşede yer alır. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum” dedi.

GENÇLERİN YANINDAYIZ

Gençlere de özel olarak mesajında yer veren Başkan Ekrem Yüce, “Ülkemizin geleceği gençlerimizin ellerinde şekillenecek. Yine ülkemiz üzerinde emelleri olan, özgürlüğümüze ve bağımsızlığımıza ket vurmaya çalışanların karşısında gençlerimiz duracak. Değişimin baş döndürücü bir hızla ilerlediği günümüzde bilimde, sanayide, teknolojide gençlerimizin enerjisine her zamankinden fazla ihtiyacımız olduğu da bir gerçektir. Biz gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Hedefleri uğrunda atacakları her adımda gençlerimizin yanındayız. Ülkemize karşı olan sorumluluk duygunuzla okuyan, düşünen, sorgulayan ve harekete geçen bir gençlik düsturunu ilke edineceğinize inancım tam” dedi.

18 May 2020 - 15:04 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.