Genç anne ilk kez konuştu

KYK yurdunda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan ve 23 günlük tedavi sürecinin ardından evine dönen 28 yaşındaki Emine Tenkoğlu, kızı tarafından yapılan sürpriz nedeniyle büyük mutluluk yaşamıştı. Genç anne yaşadıklarını ilk kez anlattı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Genç anne ilk kez konuştu
Genç anne ilk kez konuştu
+2
Video için play'e tıklayın

23 GÜN SONRA KIZINA KAVUŞTU

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Kredi Yurtlar Kurumuna ait bir yurtta özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Emine Tenkoğlu, yapılan ‘Covid-19’ test sonucunun pozitif çıkması sonrasında Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk tedavi sonrası Arifiye’de hastaneye çevrilen öğrenci yurduna kaldırılan 28 yaşındaki Emine Tenkoğlu, tedavisinin tamamlanmasının ardından evine dönmüş ve 3 buçuk yaşındaki kızı Masal Mina kendisini evin kapısında karşılamıştı.

EVLADIMDAN İLK KEZ BU KADAR AYRI KALDIM

Kızının yaptığı sürprizle büyük mutluluk duyan 28 yaşındaki Emine Tenkoğlu, “23 gün zor bir süreçten geçtim ve evladımdan ilk kez bu kadar ayrı kaldım. Geldiğimde böyle bir tabloyla karşılaşacağımı biliyordum ama bu kadar içten bir karşılama beklemiyordum. Sosyal medya hesabımda paylaştığım bu video kısa sürede yayılınca tüm Türkiye’deki tanıdığım ya da tanımadığım çok sayıda kişiden olumlu dönüşler aldım. Gerçekten ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz, rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin. Zaten ben 1 haftalık süreçte tüm belirtileri gösterince test yapıldı ve test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim ve tedavi oldum.” dedi.

KORUMA KIYAFETLERİMİ GİYDİĞİM HALDE

“Bizim insanlarımız şuan bile bana geçmiş olsuna gelmek istiyorlar. İnsanlarımız maske takıyoruz ve yeter sanıyorlar ama gerçekten öyle değil. Ben görev yaparken tüm koruma kıyafetlerimi giyiyordum ama buna rağmen yakalandım. Çok dikkatli olsun insanlar ve gerçekten evde kalsınlar. Bu zor süreçte tanıdığım tanımadığım tüm meslektaşlarım yanımda oldular. Başka İl Müdürümüz Arif Özsoy’a çok teşekkür ediyorum. Desteğini asla üzerimizden eksik etmedi. Bu zor süreçte çok değerli Ayşe arkadaşımda hep yanımda oldu. Ona da çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

22 May 2020 - 17:01 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.