Erenler’de anlamlı etkinlik

Kızılay Erenler Şubesi vatanı için canlarını hiçe sayan şehitlerimiz için Yunus Emre Diriliş Meydanı’nda mevlit okutup pilav dağıttı. Erenler Kızılay Şube Başkanı Ahmet Özgedik, “Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır” dedi.

Erenler’de anlamlı etkinlik
Erenler’de anlamlı etkinlik
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Milletin iradesine sahip çıktığı, hüzün ve onurun birlikte yaşandığı 15 Temmuz’da Kızılay erenler Şubesi vatanı için canını hiçe sayanlar için mevlit okutup pilav dağıttı. Erenler Kızılay Şube Başkanı Ahmet Özgedik’in organizasyonuyla yapılan etkinliğe Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Kızılay Sakarya Şube Başkanı Zahit Tiryaki, Erenler Belediye bir önceki dönem Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti Erenler ilçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Ersoy, İlçe Müftüsü Harun Bayraktar ve yüzlerce vatandaş katıldı.

UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ

Duaların okunduğu Şehitleri Anma programında hatipler ve vaazlar mevlidi şerif okuyarak şehitlerimizin ruhlarına bağışladılar. Mevlidi Şerif okunmasının ardından programa katılanlara etli pliav ikram edildi. Erenler Kızılay Şube Başkanı Ahmet Özgedik “Şehitlerimizi anmak, onların emanetlerine sahip için ne yapsak az” diyerek “15 Temmuz hem milletimizin kahramanlık destanı hem de Anadolu topraklarının gördüğü en büyük ihanet hareketinin ortaya çıktığı gündür. 15 Temmuz'u bu iki yönüyle de unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

15 Tem 2020 - 16:29 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.