Erdem Okçu son yolculuğuna uğurlandı

Kuzey Marmara otoyolunda meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden Erdem Okçu (32), son yolculuğuna uğurlandı.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Erdem Okçu son yolculuğuna uğurlandı
Erdem Okçu son yolculuğuna uğurlandı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

SAKARYA’YA TATİL İÇİN GELMİŞ

Kuzey Marmara otoyolu Çiftalan mevkisinde Metro Turizme ait Mercedes marka otomobilin yoldan çıkmasıyla meydana gelen kazada, hayatını kaybeden yolculardan Erdem Okçu, son yolculuğuna uğurlandı. Bayram tatili için günübirlik gittiği Sakarya’dan dönüşte yaşamını yitiren Okçu için Esenler Hz. Ömer Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Cenazede acılı aile, taziyeleri kabul etti. Kılınan cenaze namazının ardından Okçu için dualar okunarak helallik alındı. Cenaze toprağa verilmek üzere Habibler Yeşil Yayla Mezarlığı'na götürüldü. 5 yıl önce babasını kanser yüzünden kaybeden güvenlik görevlisi olan Okçu’nun 2 erkek kardeşinin olduğu öğrenildi.

“KARA TOPRAK ONU BAĞRINA BASTI”

Okçu’nun genç olduğunu ve evlenmesi için ısrar ettiklerini söyleyen Okçu’nun amcası Gündüz Okçu, “Biz ona kızıyorduk evlen diye fakat şimdi kara toprak onu bağrına bastı. O kazada ölen ve yaralıların olması insana acı veriyor. Herkes gördü. Bu acı unutulmaz. Arkadaşıyla beraber günübirlik gitmişlerdi. Güvenlik görevlisiydi. Zaten şoför uyumasa böyle bir kaza olmazdı. Sol tarafından darbe yemiş” ifadelerini kullandı.

“ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”

Okçu’nun günübirlik arkadaşını ziyarete gittiğinin söyleyen amcası Ali Okçu ise, “Arkadaşını ziyarete gitmiş. Şoför uyuyakalmış 25 kişi yaralanmış 5 kişi de ölmüş. Acımız çok büyük. Bekardı. Şoför uykuluymuş birkaç sefer uyarmışlar. En son uyuduğu gibi kaza olmuş” diye konuştu.

“HABERİNİ ALDIK YIKILDIK”

Haberi alır almaz hastaneye koştuklarını ve acı gerçekle yıkıldığını söyleyen Okçu’nun kuzeni Tolga Okçu da, “Ansızın böyle bir şey olunca apar topar hastaneye gittik. Haberini aldık yıkıldık, hiç böyle bir şey beklemiyorduk. Diyecek söz bulamıyorum. Ecel insanı çekiyor ondan sonra ne desen boş. Zaten şoför hakkında söylenen şeyler var” dedi.

10 Ağu 2020 - 17:29 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.