Emniyet'ten Vali Kaldırım’a ziyaret

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Türk Polis Teşkilatının 176'ncı yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Müdür Yardımcıları ve teşkilat mensuplarını makamında kabul etti.

“SAKARYA’NIN HUZURU BİZİM GURURUMUZDUR”

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Türk Polis Teşkilatının 176'ncı yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Müdür Yardımcıları ve teşkilat mensuplarını makamında kabul etti.Kabullerinden dolayı Vali Çetin Oktay Kaldırım’a teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Kaya, köklü bir geçmişi olan ve devlet geleneğine bağlı olarak polislik mesleğini icra eden her teşkilat mensubunun ülkemizin huzur ve güveni için gece gündüz demeden görev yaptığını belirterek, ilimizde de Valimizin öncülüğünde ‘Sakarya’nın huzuru bizim gururumuzdur’ şiarıyla çalışmalarını sürdürdüklerini, ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ anlayışı ile vatandaşlarımızın güvenine layık olmak istediklerini ifade etti.

“MİLLET İÇİN, DEVLET İÇİN ÇALIŞIYORSUNUZ”

176 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Emniyet teşkilatının kıymetli mensuplarına üstün başarılar dilediğini belirten Vali Çetin Oktay Kaldırım, “Her alanda huzurun, güvenliğin ve asayişin teminatı olarak canla, başla çalışıyorsunuz, millet için, devlet için görevinizi üstün bir gayretle sürdürüyorsunuz.

“GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ İLİMİZDEKİ HUZURUN TEMİNATIDIR”

Emniyet teşkilatımız ülkemizde olduğu gibi Sakarya’mızda da İl Müdürümüzün nezdinde başarılı işlere imza atmaya devam ediyor, bundan dolayı hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. İnşallah sizlerin özverili çalışmaları ile daha başarılı, daha huzurlu ve daha güvenli günler yaşarız. Sakarya’mızın huzur şehri olarak bilinmesinde sizlerin emeği çok büyük. İnşallah vatandaşların huzuru, mutluluğu için bundan sonra da bu başarılarınız artarak devam eder.

“KÖKLÜ GEÇMİŞE SAHİP TEŞKİLATLARIMIZ”

Bir devletin var olması ve ayakta durmasının ardında birçok etkenle birlikte güvenlik birimlerinin varlığının ve iyi çalışmasının o toplum için, orada mukim bulunan insanlar için ne kadar kıymetli olduğunu görüyoruz, biliyoruz. Ülkemizde Emniyet ve Jandarma gibi köklü teşkilatlarımızın başarısı hakikaten hem göğsümüzü kabartıyor hem de milletin huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamasını sağlıyor” dedi.

"BAŞARILAR DİLEDİ"

Teşkilat mensuplarının yıl dönümlerini canı gönülden kutladığını ifade eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya’nın şahsında tüm personele görevlerinde bundan sonra da başarılar temennisinde bulundu.

09 Nis 2021 - 17:33 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.