Çocukları geleceğe hazırlıyoruz

TED Sakarya Koleji Müdürü Yelda Özel haberin merkezi Haberlisin.com’u ziyaret etti.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Çocukları geleceğe hazırlıyoruz
Çocukları geleceğe hazırlıyoruz
Haber albümü için resme tıklayın

Ülkenin köklü eğitim kurumlarından TED Koleji’nin Sakarya Müdürü Yelda Özel, idari işler sorumlusu Ebru Çetiner ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Hakan Çetinbaş haberin merkezi Haberlisin.com’u ziyaret etti.

TED Sakarya Koleji’nin şehrin eğitimine katkısının konuşulduğu ziyarette Okul Müdürü Yelda Özel “Türkiye Eğitim Derneği 92 yıllık bir gelenek. Sakarya’da çok güzel bir kampüsümüz ve çocukları geleceğe hazırlayan akademik kadromuz var. TED’in ülke genelinde olduğu gibi Sakarya’da ki hedefi de bulunduğu şehrin eğitimine katkı sunmak, yarınlarımız olan çocuklarımızı geleceğe hazırlamak gibi bir misyonu var. Şehrin bizlere olan ilgisini görüyoruz. TED geleneğine uygun vatanını-milletini seven öğrenciler yetiştirmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

TED Sakarya Koleji Müdürü Yelda Özel ve beraberinde ki heyete ziyaretleri için teşekkür eden Genel Yayın Müdürümüz Güven Hasbaş eğitim camiasına yaptıkları projelerin kamuoyuna aktarılması, sorunlara çözüm bulunması noktasında katkı vermeye devam edeceklerini söyledi

04 Mar 2020 - 20:53 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.