Büyükşehir'den önemli uyarı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, hava sıcaklıklarının 8 derece birden düşeceğini, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışın etkili olacağını, sabaha karşı ise sis ve pusun hakim olabileceğini belirterek vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; halen mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının; Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen soğuk havayla birlikte Çarşamba (10.11.2021) gününden itibaren hissedilir derecede (4-8 derece) azalarak; mevsim normalleri civarına ve yer yer mevsim normallerinin altına ineceği tahmin ediliyor.

VATANDAŞLARI TEDBİRLİ OLUN UYARISI

09.11.2021 Salı (bugün) parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Marmara’nın kuzey ve doğusu (Kocaeli, Sakarya, Yalova) yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 10.11.2021 Çarşamba: Parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu (Kocaeli, Sakarya ve Yalova) yağmur ve sağanak geçeceği tahmin ediliyor. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri bölgemiz genelinde önemli bir yağış beklenmiyor. Bölgemizi etkilemesi beklenen soğuk hava dalgası oluşturabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları, Meteoroloji’nin güncel tahmin ve uyarılarını takip etmeleri önem arz etmektedir." denildi.

09 Kas 2021 - 17:50 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.