Boks ringinde saç kesimi

Çark Caddesi’nin ortasında, Traktör Römorkunda saç kesimi yaparak bir ilke imza atan Mete Şengün isimli genç kuaför, şimdi de Boks Ringinde saç tıraşı yaptı.

Mete Şengün farklı stillerle öne çıkmak için yer ve zaman gözetmeksizin müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Daha önce köye davet ederek doğa ile iç içe Traktör arkasında tıraş eden Mete Şengün’ün müşteri profiline, Kick Boks Milli Takım Antrenörü Serkan Yılmazer de eklendi. Boks Ringinde tıraş olan Serkan Yılmazer, “Mete kardeşimi bu tarz girişimciliği ve işini severek yapması açısından tebrik ediyorum başarının yolu yaptığın işi sevmekten geçer bizde işimize aşık olduğumuzdan Dövüş sporlarında çıtayı yukarılara taşıdık ve onlarca şampiyon çıkardık” dedi.

Mete Şengün, mesleğini daha iyi geliştirmek için değişik saç modelleri tasarladığını, kendini bu işe adadığını söyleyerek, “Şehrimde ülkemde bu meslek de iyi yerlere gelebilmek için elimden geleni yapıyorum. Bazı saç kesimlerim oldu farkındalık yarattığımı düşünüyorum. Böyle saç kesimlerine devam edeceğim bu meslekte güzel yerlere gelmeye çalışıyorum. Ustalarım Mehmet Akbıyık ve İsmail Keskin abilerimden öğrendiğim sanatla bu işte güzel yerlere geleceğime inanıyorum” dedi.

26 Kas 2019 - 09:43 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.