Birliktelik önemli

Sakarya Üniversitesi Rektörü Fatih Savaşan, haberin merkezini ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisini iletti. Savaşan SAÜ’nün güçlü bir yapısı olduğunu ve şehrin dinamikleriyle bu gücü zirveye çıkaracaklarına inandıklarını söyledi

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Birliktelik önemli
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya ÜniversitesiRektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan Genel Yayın Müdürümüz Güven Hasbaş’ın konuğu oldu. Üniversitede yapılan çalışmaların yeni döneme dair oluşturulan projelerin konuşulduğu ziyarette Rektör Savaşan “Sakarya Üniversitesinin konumuyla, yetiştirdiği değerleriyle çok güçlü bir yapısı var. Dinamik bir üniversiteyiz. Öğrencilerimiz ve hocalarımızla birçok projeyi hayata geçirdik. Yeni dönemde de geçirmeye devam edeceğiz. Şehrin dinamikleriyle birlikte hareket ederek çok daha güçlü bir yapı oluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Yapıcı eleştirilerin tamamını dikkate alıyoruz. Özellikle öğrencilerimizin gerek sosyal medya üzerinden gerekse yüz yüze taleplerini eleştirilerini dikkatle takip ediyoruz. Öğrencilerine güvenen onları hayata hazırlayan en önemlisi farklı yanlarımızı daha çok ön plana çıkaran bir yapıyla ilerliyoruz. Biliyoruz ki birliktelikten güç doğar”

Prof. Dr. Fatih Savaşan şehrin dinamiklerinin olumlu ya da olumsuz görüşlerini çok önemsediklerini ifade ederek “Bizler her şeyi en iyi biliriz demiyoruz. Üniversitenin daha ileri seviyeye taşınması noktasında her kesimin fikri önemli. SAÜ’nün birçok üniversiteden farklı özellikleri var. Bizi örnek alan üniversiteler var” dedi.

Genel Yayın Müdürümüz Güven Hasbaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Şehrimizin en önemli markası, kurumu Sakarya Üniversitesi. Bizler üniversitemize daha fazla katkı sunmak için çalışacağız” diyerek Rektör Savaşan’a teşekkür etti.

31 Ara 2019 - 19:18 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.