Bir annenin feryadı...

2018 yılında karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede Lösemi teşhisi konulan ve tedavi altına alınan 15 yaşındaki Abdüssamet Yelken’in annesi Gülşen Yelken, “Maddi gücüm yetmiyor. Ne olur çocuğumu yaşatalım” dedi.

YARDIM İSTEDİ

2018 yılında karın ağrısı şikayetiyle Hendek Devlet Hastanesine başvuran 15 yaşındaki Abdüssamet Yelken’e lösemi teşhisi konuldu. Teşhis sonrasında önce Ankara’ya sevk edilen ardından da Kocaali Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Abdüssamet’in sağlık durumu ciddiyetini korurken eşi vefat eden anne Gülşen Yelken, “Abdüssamet 3 çocuğumun en küçüğü. Eşimi yıllar önce kaybettik, ondan kalan aylıkla evimi geçindirmeye çalışıyorum. Aynı zamanda bu kısıtlı bütçeyle oğlumu tedavi ettirmeye çalışıyorum ancak buna maddi olarak yetemiyorum. Oğlumun sağlığı için destek bekliyorum. Ne olur çocuğumu yaşatalım” dedi.

HASTALIĞI İLERLİYOR

Gülşen Yelken’in kendi rahatsızlığı sebebiyle hastalığı ilerleyen Abdüssamet Yelken’in bir süredir dayısında kaldığı öğrenilirken yardım etmek isteyen vatandaşların 0532 349 68 85 numaralı telefondan aileyle görüşebileceği belirtildi.

23 Tem 2019 - 16:18 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.