Bilgiler verdi

Denetimler ve çeşitli incelemelerde bulunmak üzere İlimize gelen TCDD 1. Bölge Müdürü Levent Meriçli, beraberindeki heyet ile birlikte Vali Ahmet Hamdi Nayir’e ziyarette bulundu.

Eskişehir’de denetimlerde bulunduktan sonra Sakarya’ya geçtiklerini ve burada çeşitli inceleme ve denetimlerde bulunacaklarını söyleyen Bölge Müdürü Meriçli, bölgemizde yapılan çalışmalar, İlimizdeki istasyonların son durumu ve seferler hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, güvenilir bir yolculuk sunan demiryolları alanında geçmişten bugüne büyük bir ilerleme kaydedildiğini ve teknolojik gelişmeler ışığında özellikle YHT projesi ile mesafelerin kısaldığı bir döneme girdiklerini belirterek, tüm TCDD camiasının bu başarıda büyük emeği olduğunu kaydetti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Bölge Müdürü Meriçli, Vali Ahmet Hamdi Nayir’e Bölge Müdürü nezdinde tüm TCDD personellerine görevlerinde başarılar dilediğini kaydetti.

11 Eyl 2019 - 22:04 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.