Başkan Yüce’den bayram mesajı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılını kutlayan Başkan Ekrem Yüce, “30 Ağustos zaferi milletimizin vatanı, bayrağı, bağımsızlığı için gözünü kırpmadan mücadele edeceğinin en büyük kanıtlarından biridir. Ecdadımızın ortaya koyduğu kahramanlık ve cesaret, geleceğe yürüyüşümüzde bizleri güçlü kılan en önemli unsur olacaktır” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Büyük Zafer’in 99’uncu yılını kutlayan Başkan Ekrem Yüce, “Tarihi şanlı zaferlerle dolu bir geçmişe sahibiz. 99 yıl önce olduğu gibi milletimiz bugün de istiklal ve istikbali için, canından aziz bildiği vatanı uğrunda aynı fedakarlık ve cesareti göstermeye hazırdır” dedi.

ŞANLI ZAFERİN 99. YILI

30 Ağustos Zafer Bayramının önemini vurgulayan Başkan Ekrem Yüce, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Tarih boyunca nice zaferleri çeşitli zorluklarla elde eden, bu toprakları bizlere vatan yapan aziz ecdadımızı, rahmet ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos zaferi milletimizin vatanı, bayrağı, bağımsızlığı için gözünü kırpmadan mücadele edeceğinin en büyük kanıtlarından biridir. Ecdadımızın ortaya koyduğu kahramanlık ve cesaret, geleceğe yürüyüşümüzde bizleri güçlü kılan en önemli unsur olacaktır. İnşallah ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşıyacak, her alanda başarılı olacak adımları atmaya devam edecek, milletimizi ve memleketimizi birlik ve beraberlik içinde yarınlara ulaştıracağız” dedi.

29 Ağu 2021 - 15:15 - Gündem

Mahreç   Manager


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.