Başkan Yüce'den SGC'ye ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek Başkan Sezai Matur ve yeni yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
Başkan Yüce'den SGC'ye ziyaret
Başkan Yüce'den SGC'ye ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

HAYIRLI OLSUN

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek yeniden başkanlığa seçilen Sezai Matur'a hayırlı olsun dileklerini iletti. SGC Yönetim Kurulu üyelerinin ve Basın İlan Kurumu Müdürü İbrahim Çorbacı'nın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Yüce, devam eden projelerle ilgili bilgi verdi.

PROJELERE DEVAM

Sakarya’nın ekonomisini, kültürünü ve çehresini değiştirecek projeler ürettiklerini belirten Başkan Yüce, “Şehrin her noktasında bir çalışmamız sürüyor. 27 ayda hemşerilerimizin hayatını kolaylaştıracak pek çok projeyi hayata geçirdik, Sakarya’mızın ekonomisini, kültürünü ve çehresini değiştirecek projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

BAL54 ÇAY-KUR'DA SATILACAK

Başkan Ekrem Yüce “Biz Bal54, Süt54, Et54, Yumurta54 projelerimizle Sakaryalı üreticinin yanında olduk. Sakarya arıcılığının markası olan Bal54 ürünleri bundan böyle Türkiye'nin dört bir yanında Çay-Kur satış mağazalarında satışa sunulacak. Bundan kim kazanacak. Sakaryalı bal üreticileri, Sakaryalı arıcılar kazanacak” şeklinde konuştu.

HİZMET BENİM İÇİN ŞEREF

Sakaryalılara hizmet etmenin kendisi için büyük bir şeref olduğuna değinen Başkan Yüce, “Bu hizmetleri yaparken de basın bizim en büyük paydaşımız. Bazen bizim gözden kaçırdığımız eksiklerimizi ortaya koyarak hizmetlerin kalitesinin artmasına neden oluyorlar. Yeniden göreve seçilen Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur'u ve göreve gelen ekibini kutluyorum” dedi.

GÜÇLÜ YEREL BASIN

Ziyarette konuşan Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur da, yönetim kurulu üyelerini Başkan Yüce'ye tanıtarak, “Sakarya'nın çok güçlü yerel basını var. Biz de Sakarya'nın en köklü gazetecilik meslek örgütü olarak hem şehirle ilgili, hem mesleğimizle ilgili sorunlarımızı gündemde tutmaya çalışıyoruz” dedi. Matur, sektörün sorunları hakkında Başkan Ekrem Yüce'ye bilgi verdi.

13 Tem 2021 - 11:31 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.