Başkan Kılıç ASKF’yi ziyaret etti

Erenler belediye başkanı Fevzi Kılıç, Başkan Yardımcısı Rahmi Şengül tebrik ziyareti için ASKF federasyonunu ziyaret etti.

Başkan Kılıç ASKF’yi ziyaret etti
Başkan Kılıç ASKF’yi ziyaret etti
Haber albümü için resme tıklayın

ASKF Başkanı Yaşar Zımba’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor. Erenler belediye başkanı Fevzi Kılıç, Başkan Yardımcısı Rahmi Şengül tebrik ziyareti için ASKF federasyonunu ziyaret etti. Başkan Fevzi Kılıç güven tazeliyerek 488 oyla tekrar seçildiği için ASKF başkanı Yaşar Zımba ve yönetimi tebrik etti, başarı dileklerini iletti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyarette, Erenlersporun, BAL liginin durumunu, ASKF genel kurulu, Sakaryaspor dahil birçok konuda istişarelerde bulunuldu. Misafirleri Başkan Yaşar Zımba, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, ASKF yönetim kurulu üyeleri AK Parti Söğütlü İlçe başkanı Selçuk Kurt, Erenler Belediyesi meclis üyesi Ali Palas, Recep Odabaş, Adem Turan, Niyazi Aka, Necmettin Koçak, Fatih Kanbur, Uğur Kobaş, Mehmet Bilgin, Saha komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel ile karşıladı. ASKF Başkanı Yaşar Zımba yaptığı açıklamada her zaman söylediğim gibi Fevzi Kılıç başkan, Mutlu Işıksu başkan ile birlikte bize en çok sahip çıkan ilçe belediye başkanlarının başında geliyorlar. Fevzi Kılıç başkanıma, Rahmi Şengül kardeşime ziyaretleri için teşekkür ederim. Onların ziyaretleri daha da güçlendik. dedi.

22 Nis 2021 - 12:19 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.