Başbuğ Türkeş’i anma programı iptal edildi

Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz 8 Nisan Perşembe akşamı Rasimpaşa Camiin de yapılması planlanan Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 24'üncü Yıldönümü programının artan vaka sayıları nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.

Son günlerde artan vaka sayıları nedeniyle programın iptal edildiğini duyuran Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz “Ülkemizde ve dünyada devam eden Covid-19 salgını sebebiyle insanımızın, aile büyüklerimizin, kronik rahatsızlığı olan yakınlarımızın ve ülküdaşlarımızın sağlıklarına zarar gelmemesi adına son günlerde artan vaka sayıları da göz önünde bulundurarak 8 Nisan Perşembe günü gerçekleştireceğimiz Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in Ruhuna hitaben okutacağımız Mevlidi Şerif programımız yapılmayacaktır. Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in yüreklerimizde tutuşturduğu ülkü meşalesi daima yanacak, her bir ülküdaşımızın ruhunda, yüreğinde, dilinde ebediyen anılıp ve yaşatılacaktır” ifadeleri yer aldı.

05 Nis 2021 - 11:48 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.