Baro avukat sayısını açıkladı

Sakarya Barosu’nda 2019 yılında 96 kişi ruhsat alarak, avukatlığa başladı. Baroya şu an kayıtlı 821 avukat bulunurken, 147 de stajyer avukat bulunuyor.

Baro avukat sayısını açıkladı
Baro avukat sayısını açıkladı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

AVUKAT SAYISI AÇIKLANDI

Sakarya Barosu’nda 2019 yılında 96 kişi ruhsat alarak, avukatlığa başlarken şu anda baroya kayıtlı 821 avukatın bulunduğu açıklandı. Baro da ayrıca 147 stajyer avukat da bulunuyor..

“BİRBİRİMİZE DÜŞKÜN BİR BAROYUZ”

Hak ve özgürlüklerin korunması ve geliştirilmesinde avukatların büyük rolü bulunduğunu ifade eden Baro Başkanı Abdurrahim Burak, “Sakarya Barosu ailemize yeni katılan meslektaşlarımız ile baromuz her geçen gün büyüyor, gelişiyor ve daha da güçlü bir aile oluyor. Bu aile her zaman dayanışma içerisinde oldu, birbirinin acısını hafifletti, sevincini de çoğalttı. Sakarya Barosu’nun yazılı olmayan birtakım gelenekleri vardır; birbirimize düşkün bir baroyuz, birbirimizi önemseyen, bilgimizi koşulsuz ve karşılık beklemeden sunan bir baroyuz. Bu gelenekleri aramıza yeni katılan meslektaşlarımızla yaşatmaya devam edeceğiz. Adalet için hukukun üstünlüğü için mesleki sorunları çözmek ve avukatların hak ettiği kazanımları elde etmesini sağlamak için verdiğimiz mücadele sonuna kadar sürecek” şeklinde konuştu.

07 Şub 2020 - 15:05 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.