Babasının kayıp olarak aradığı kız Sakarya'da bulundu

Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde 2021 yılının mart ayında evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 16 yaşındaki kızın Sakarya'da yetiştirme yurdunda olduğu öğrenildi.

Nisa Çoban
Nisa Çoban Tüm Haberleri

Manisa'da 6 yıl önce eşinden boşanan iki çocuk babası Şerif Toprak, şubat ayında 16 yaşına girecek olan kızı Gül Toprak'tan yaklaşık 10 aydır haber alamadığını iddia ederek kayıp kızını aradığını ancak bir türlü bulamadığını öne sürmüştü. Eşinden boşandıktan sonra bir daha eşiyle görüşmediğini ve nerede olduğunu bilmediğini öne süren Şerif Toprak'ın kayıp olarak aradığı kız çocuğunun Sakarya'da olduğu ortaya çıktı. Evden ayrıldıktan sonra Manisa'da yetiştirme yurdunda olduğu ve son bir aydır ise Sakarya Yetiştirme Yurdunda olduğu ortaya çıkan kızın durumundan annesinin de haberdar olduğu öğrenildi. Öte yandan Gül Toprak'ın babası Şerif Toprak'a gitmek istemediği, annesinin ise kızını yetiştirme yurdundan almak için dilekçe verdiği öğrenildi.

26 Oca 2022 - 16:31 - Gündem

Mahreç  Nisa Çoban


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.