At bindiler

Adapazarı Belediyesi’nin özel çocuklar (otizm) için düzenlemiş olduğu At Biniciliği Kursu’nda Sakarya Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Okulu 7-14 yaş gurubundaki çocuklara haftada 2 gün eğitim veriliyor. Çocuk dostu Adapazarı için kapsamlı çalışmaları hayata geçirmeye devam ettiklerini vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu, “Mutlulukları için her şeye değer.” dedi.

At bindiler
At bindiler
+1
Haber albümü için resme tıklayın

ÖZEL ÇOCUKLAR AT BİNMEYİ ÇOK SEVDİ

Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, Sakarya Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin sosyal yaşam becerilerini geliştirmesi, at binmenin sağlayacağı terapi ve devinimsel yetenek kazanmaları amacıyla özel çocuklara (otizm) yönelik 10 haftalık bir at binme kursu düzenledi.

ÇOCUK DOSTU ADAPAZARI

Özel çocukların mutluluğuna ortak olmak amacıyla At Biniciliği kursu açtıklarını söyleyen Başkan Mutlu Işıksu, “Otizmin farkındayız ve evlatlarımızın her zaman yanlarındayız. Adapazarı Belediyesi olarak sosyal sorumluluk hizmeti anlayışımızla özel çocuklarımıza yönelik bir ata sporumuz olan At Biniciliği kursu açtık. 7-14 yaş arası 33 özel çocuğumuza haftada 2 gün eğitim veriyoruz. Çocuklarımızın ata binerken yaşadığı mutluluğu gözlerinden okuyabiliyoruz. Onların bu mutluluğu bizim de gayretimizi artırıyor.Çalışmalarımızla aldığımız “Çocuk Dostu Kent” ödülüne her zaman layık olmayı hedefliyoruz. Çocuklarımızın at binme eğitimleri ile kendilerini daha iyi ifade edebileceklerini ve yaşam becerilerini geliştireceklerini düşünüyoruz.”ifadelerini kullandı.

BAŞKAN IŞIKSU’YA TEŞEKKÜR

Sakarya Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Murat Bulgan ve Müdür Yardımcısı Yeşim Ber Şakar, Adapazarı Belediyesi’nin okullarında eğitim alan çocuklar için düzenlediği kursun çocukların hayatına ayrı bir anlam kattığı ve özgüven kazandırdığını ifade ederek, kursun açılmasında kendilerine destek olan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya teşekkür etti.

03 Oca 2020 - 12:08 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.