ASKON Ferizli OSB’yi ağırladı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz ve ASKON Üyeleri Doğu Marmara Otomotiv ve Metal Sanayicileri Derneği ve Emek Çelik Döküm Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Musa Kanitoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Karabudak’ı misafir etti. Tecrübe paylaşımı konulu programda OSB’ye yapılacak yatırımlarda Sakaryalı firma önceliği konuşuldu.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
ASKON Ferizli OSB’yi ağırladı
ASKON Ferizli OSB’yi ağırladı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

“YERLİ FİRMALAR TERCİH EDİLSİN”

Ramada Otel’de gerçekleşen toplantıda OSB’de yaşanan hareketlilik, ulaşım ve lojistik yakınlığı nedeniyle oluşan talep yoğunluğu konuşuldu. Dernek başkanı Kanitoğlu 3’üncü kuşakta yer aldığını ve bugünlere gelirken yaşadığı inişli çıkışlı hayatın tecrübelerini aktardı. 300’ e yakın yatırımcı ve 2 milyar 146 milyon dolarlık yatırımla 30-40 bin kişinin istihdam edileceği Ferizli İhtisas OSB için, ASKON heyeti soru ve cevaplarıyla dernek başkanından bilgiler alırken OSB yatırımlarında Sakaryalı firmaların tercih edilmesini talep etti. ASKON Şube Başkanı Tumbaz “Ferizli OSB’de yatırım yapan firmaların Sakaryalı müteşebbisleri tercih etmesi bizim için önemli. Şehrimizde gerek kalitesi gerekse fiyatıyla sizlerin ihtiyaçlarına cevap verecek işletmelerimiz mevcut” dedi.

“TECRÜBE PAYLAŞIMI, TİCARETİN GELİŞMESİNDE ÇOK ÖNEMLİ”

Doğu Marmara Otomotiv ve Metal Sanayicileri Derneği Başkanı Musa Kanitoğlu, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Sakarya Şubesinin misafiri olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Tecrübe paylaşımı, ticaretin gelişmesinde çok önemli. Bizi dinlediniz, sizlerin fikirlerini dinledik. Yeniliğe ve gelişime her zaman açığız. Derneğimiz yatırımlarda yerel firmaları tercih etmeye ve şehre katma değer sağlamaya gayret gösterecektir. Misafirperverliğiniz ve değerli fikirleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

07 Tem 2021 - 14:28 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.