Altuğ’dan hayırlı olsun ziyareti

SATSO Başkanı Akgün Altuğ, aynı çatı altında bir araya gelen Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi ve Haberlisin.com’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Altuğ, “Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

“ÖNEMLİ BİR ADIM”

Aynı çatı altında bir araya gelen Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi ve Haberlisin.com’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ, “Genç ve dinamik kadrosuyla yakından takip ettiğimiz her iki kurumunda güçlerini birleştirmesi şehrimiz için gerçekten önemli bir adım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kullanırken ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Genel Yayın Yönetmenimiz Güven Hasbaş, “Nazik ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

“CANIMIZ ACIYOR”

Ülkemizin güneyinde devam eden yangınlarla ilgili olarak konuşan Altuğ, “Gerçekten çok üzülüyoruz, çok canımız yanıyor. Hem SATSO olarak hem de tüm arkadaşlarımızla birlikte bireysel olarak bölgeye gereken desteği veriyoruz. Kalbimiz oradaki insanlarla birlikte atıyor. Her an yanlarındayız. TOBB ile birlikte daha kapsamlı bir çalışma için gerekli adımları 81 il olarak atıyoruz. En kısa sürede TOBB olarak oraya tekrar destek göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

04 Ağu 2021 - 17:55 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.