Adapazarı MEM’den ÖDM’ye ziyaret

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, Özel Büro Yetkilisi Atalay Gürbüz ve Özel Büro Ekipleri tarafından Sakarya Ölçme Değerlendirme Merkezine ziyaret gerçekleştirildi.

Adapazarı MEM’den ÖDM’ye ziyaret
Adapazarı MEM’den ÖDM’ye ziyaret
Haber albümü için resme tıklayın

“SAKARYA ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİ İLE İŞ BİRLİĞİ”

ÖDM’ nin işleyişini öğrenmek, yaptığı çalışmalarından en üst düzeyde yararlanmak, öğrencileri merkezi sınavlara online ve yüz yüze olarak en güzel şekilde hazırlamak, konu anlatımı, konuların püf noktalarını daha iyi kavratmak amacıyla teorik bilgilerden yola çıkarak uygulama aşamasına geçmek, yapılan sınavların ve uygulanan etkinliklerin istatistiklerine en doğru şekilde ulaşmak, öğrencilere başarı yolunda sunulacak fırsatları iyi değerlendirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen ziyaret amacına ulaştı. ÖDM’ den sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yüksel Hamzaoğlu; 25 kişiden oluşan bir kadrodan oluştuklarını, her branş alanında uzman koordinatörün bulunduğunu, okuma, anlama ve yorumlama becerilerinin küçük yaşta kazanılmasının ilerleyen dönemlere yansıyan büyük etkisini göz önünde bulundurarak 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılından başlayarak okul öncesi ve sınıf öğretmenliği branşında da kadro açtıklarını ve çalışma yaptıklarını, sınav hazırlama ve değerlendirme, zümre toplantılarıyla daha çok kişiye ulaşma, öğretmen eğitimleri düzenleyerek iletişimi güçlendirmeye çalıştıklarını belirterek, “ Öğretmenleri ve öğrencileri sistemli bir şekilde koordine etmek, yetenekleri geliştirerek sınava hazırlamak önceliğimizdir, Sakarya ilinin vizyonu ilçelerinin gücüne ve doğru hamlelerine bağlıdır.” dedi. Toplantıya eşlik eden ÖDM sorumlusu Volkan Turgut ve ÖDM ekip üyeleri Muhammet Ersin Tüt, Bilal Kızmaz, Elif Kılıç ve Zeliha Şahin de “81 ile kurulan ölçme ekiplerinin en eskilerinden biri olmalarına, salgın sürecinin zorlu şartlarına rağmen öğrencilerin faydasına olabilecek her konuda ellerinden gelenin en iyisinin yapılma aşamalarına, sahada çalışanlara ölçme mantığından yola çıkılarak siteme uygun sorularda yardımcı olunmasına, danışman öğrenmen uygulaması noktasında yapılan, olumlu sonuç alınan ve farkındalık oluşturma noktasında ses getiren çalışmalara” değindiler.

“ÖDM KARARGÂH MİMARIDIR”

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş: “Ölçme Değerlendirme Merkezi” çalışmalarının Adapazarı ilçesinin yanında diğer ilçeler için de çok önemli olduğunu, Sakarya ilindeki başarının iş birliği içinde yürütülen çalışmalarla daha da yükseltileceğini, öğrencilere en iyiyi sunmak için çaba gösteren, gelişimleri adına fayda sağlayacak her türlü adımın çok önemli olduğunu, belirtti. Bakırtaş; salgın sürecinde yapılan çalışmaların ve bu çalışmalarla öğrencilere ulaşmanın, öğrencilerin gelişiminde rol oynamanın büyük bir emeği gerektirdiğini, başarı için tüm imkanları seferber eden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’ a, bu süreç için de elinden gelenin en iyisini sunmaya çalışan ÖDM’ den sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yüksel Hamzaoğlu’ na ve kendisiyle yol alan güçlü ekine teşekkür etti ve “ Öğrencilere doğru bilgiyi sunma, öğrencinin belirlediği hedefin neresinde olduğunu görmesinde ışık tutma, öğretmenlerin desteğiyle güçlü iletişim ve başarı noktasındaki karargah mimarı sizsiniz.” dedi.

02 Nis 2021 - 10:45 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.