32 haftalık hamile kadın koronadan vefat etti

Söğütlü Tokmaklıdere Mahallesinde yaşayan bir çocuk annesi ve 32 haftalık hamile Gülendam Tuzgöl, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Karnından ameliyatla alınan bebek hastanede yaşam savaşı veriyor.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri

Söğütlü'ye bağlı Tokmaklıdere Mahallesinde yaşayan Musa Şener'in kızı, Fındıklı Ortaokulu Matematik öğretmeni Esat Tuzgöl'ün eşi 30 yaşındaki Gülendam Tuzgöl bir süre önce yeni tip korona virüse yakalandı. 1 kız çocuğu annesi ve 32 haftalık da hamile olan Gülendam Tuzgöl'ün durumu ağırlaşınca Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi merkez kampüsünde tedavi altına alındı. Durumu ağırlaşan genç kadın geçtiğimiz gün yoğun bakım ünitesine alınarak entübe edildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Doktorların tüm müdahalesine rağmen Gülendam Tuzgöl dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Genç kadının vefatından bir süre önce karnındaki bebeğin küveze alındığı ve yaşam mücadelesinin sürdüğü öğrenildi. Gülendam Tuzgöl, bugün Söğütlü Tokmaklıdere Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

25 Tem 2021 - 14:56 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.