31 çalışan katıldı

Sepaş Enerji çalışanları, şirket içi düzenlenen organizasyonda bir araya geldi. Sepaş Enerji sosyal etkinlik kulüplerinden, futbol kulübü Sepaş Enerji Genel Müdürü Çağrı Poyraz’ın da katıldığı açılış maçıyla sezona başladı.

31 Sepaş Enerji çalışanının katıldığı ve her hafta düzenli olarak yapılan maçların, açılışına Kurumsal Gelişim Grup Müdürü Ebru Şahan ve İnsan Kaynakları Müdürü Yıldız Öztürk de katılım sağladı. Hem mutlu çalışan yaratmak hem de şirket başarısını sürdürülebilir kılmanın bir parçası olan futbol kulübünde şirket çalışanlarının oluşturduğu takımlar 5 – 5 berabere kaldı.

Dostluğun kazandığı açılış maçında Çağrı Poyraz, Sepaş Enerji olarak, tüm enerjilerini insana harcamayı ilke edindiklerini, çalışanlarından oluşan farklı alanlardaki kulüpler ile yıl boyu çeşitli etkinlikler düzenleyerek çalışanlar arasındaki ilişkilerin gelişimini ve vizyonlarını arttırmayı hedeflediklerini belirtti.

20 Eyl 2019 - 09:53 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.