28 Şubat'a özel program

15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkanı Ali İnci, 28 Şubat post modern darbesini unutturmamak amacıyla 26 Şubat'ta düzenleyecekleri etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Ebru Bulut
Ebru Bulut Tüm Haberleri
28 Şubat'a özel program
28 Şubat'a özel program
+3
Haber albümü için resme tıklayın

BU YIL TAMAMLANACAK

İnci, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, geçen yıl İçişleri Bakanlığı ile hazırladıkları geleceğin liderlerini yetiştirme projesinin başarılı geçtiğini, bu yıl da "canım ailem" projesini başlatacaklarını söyledi. Aile içerisindeki kırgınlık, dargınlık ve ayrılıkların nedenlerini bularak Türk aile yapısındaki yaraya parmak basmak istediklerini vurgulayan İnci, "Ayrılmış olan aileler ve üniversiteyle çalışmalar yaparak inşallah bu yıl da bu projemizi tamamlamış olacağız." dedi.

EZİYETİ ASLA UNUTMAYACAK VE UNUTTURMAYACAĞIZ

Darbelerin yıl dönümünde çeşitli etkinlikler yaptıklarına da değinen İnci, şunları kaydetti: "28 Şubat Darbesi'ni yeniden gündeme getireceğiz. 26 Şubat'ta Atatürk Spor Salonu'nda inşallah programımız olacaktır. Programımıza Sayın Cumhurbaşkanımızı davet ettik, büyük ihtimalle canlı yayın olarak katılacaklardır. Diğer taraftan yine Prof. Dr. Mustafa Karataş hocamız konuşmacı olarak katılacak. Tüm halkımızı davet ediyoruz. 15 Temmuz Milli İrade Derneği, Allah nasip ederse 1000 yıllar bu yapılan eziyeti asla unutmayacak ve gençlere unutturmayacak şekilde devam edecektir. 28 Şubat'ta yapılanları çok yakinen biliyoruz, herkes de biliyor ama bunları gençlerimize yeniden belirtmemiz lazım."

YİNE DİRENİRİZ

Son zamanlarda sıklıkla dillendirilen darbe yapılacak söylentileri ile ilgili konuşan İnci, “Ben 15 Temmuz günü kızımın düğününü bırakıp valiliğe gittim. Oradaki vatandaşlarımızla birlikle darbecilere direndik. Böyle bir kalkışma olursa yine direniriz ve canımız pahasına darbecilerle mücadele ederiz. Darbe heveslileri çok iyi bilsin ki 15 Temmuz’dan daha büyük bir direnişle karşılaşır ve daha büyük bedeller öderler. Bu ülke hepimizin ve de ülkemizi çok seviyoruz. Darbeler bu ülkeye hiçbir zaman fayda sağlamadı” ifadelerini kullandı.

24 Şub 2020 - 18:37 - Gündem

Mahreç  Ebru Bulut


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.