168 adet araç yakalandı

Jandarmaya ekipleri tarafından 1-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen yol uygulamalarında UYAP’ da yakalama kaydı bulunan 420 şahsı yakalandı. Yakalanan şahıslardan 107’si tutuklanarak çeşitli cezaevlerine gönderildi.

91 BİN 474 ŞAHIS SORGULANDI

Jandarma şehrimizi güvenli ve huzurlu bir şehir haline getirmek için gerçekleştirmiş olduğu operasyonlara kararlı bir şekilde devam ediyor. 1-31 Temmuz tarihleri arasında Jandarma Asayiş Timleri 91 bin 474 şahsı sorgularken, 889 asayiş olayı meydana geldi. Sorgulamalar neticesinde çeşitli suçlardan aranma kaydı olduğu tespit edilen 420 şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi. 420 şahıstan 107’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak çeşitli cezaevlerine gönderildi. Diğer 313 şahıs ise çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan Sakarya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince gerçekleştirilen yol uygulamalarında ise yakalaması olan 168 adet araç yakalandı.

Sakarya il Jandarma Komutanlığı Asayiş Timlerince gerçekleştirilen operasyonlarda;

"Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" ve "Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması" suçundan 5 Yıl 2 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.B.

"Çocuğun Basit Cinsel İstismarı" suçlarından 12 Yıl kesinleşmiş cezası bulunan G.D.

"Kasten Öldürme” suçundan kesinleşmiş 12 Yıl hapis cezası bulunan L.K.

“Hakaret, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak ve Görevi Yaptırmamak için Direnme” Suçundan kesinleşmiş 3 Yıl 11 Ay hapis cezası bulunan F.D.

"Bina içinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme, Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kitlenmek Suretiyle Hırsızlık” gibi suçlardan sekiz ayrı mahkeme tarafından verilen ve 18 Yıl 7 Ay 26 Gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan L.K. isimli kadın.

“Çocuğa cinsel istismar ve alıkoyma" (aynı suç iki kez işlenmiş) suçundan 29 Yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ü.

“Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismar” suçundan 12 Yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Ö.

“ Taksirle Ölüme ve Yaralanmaya Neden Olma" suçundan 4 Yıl 2 Ay kesinleşmiş hapis cezası olan S.T. isimli şahsın da aralarında bulunduğu 420 şahıs Temmuz ayı içerisinde yakalandı.

01 Ağu 2019 - 15:24 - Gündem

Mahreç   Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Haberlisin Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haberlisin hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Haberlisin editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Haberlisin değil haberi geçen ajanstır.